Divider
Downloads

Geachte leden van het Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg,
s.t.

Hartelijk welkom op uw Balens webpagina!

Balens is een gespecialiseerde assurantiemakelaar op het gebied van de complementaire & alternatieve geneeswijzen, welzijn en gezondheidszorg. Al vier generaties zijn wij een vooraanstaand familiebedrijf met stevige grondvesten in het Engelse Worcestershire. Sinds onze oprichting in 1950 is Balens voornamelijk gegroeid door middel van mond-tot-mondreclame

Met meer dan 85.000 klanten, voornamelijk in Groot-Brittannië maar ook in Spanje, Ierland, Griekenland, Cyprus, Malta, Zuid Afrika en Nederland en meer dan 65 medewerkers zijn wij een unieke makelaar op dit gebied. Naar aanleiding van de groeiende Nederlandse markt hebben we in oktober 2014 onze eerste buitenlandse vestiging geopend aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam. Met een lijst van meer dan 4000 therapieën en een dekking die is geschreven door en vòòr de therapeut zijn wij ervan overtuigd dat wij veel kunnen betekenen voor de NIBIG. En naast de verzekering bieden wij u expertise, advies, service en ondersteuning.

Uw pakket geeft u de mogelijkheid voor dekking voor vele verschillende therapieёn die zonder verhoging van premie en zonder extra kosten kunnen worden meeverzekerd mits u de juiste kwalificaties bezit. In het pakket zit ook de rechtsbijstand die ongelimiteerd wordt vergoed, verlies van documenten, tuchtrecht, het geven van onderwijs, productaansprakelijkheid, uitvoeren van eerste hulp en nog veel meer. De Wkkgz is volledig gedekt onder onze polis. Er is tevens geen eigen risico!

U kunt bij ons niet alleen terecht voor uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering maar ook voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering, kliniek, sportschool/fitness centra en opleidingsinstituut/school en meer. Simpelweg een volledig pakket gericht op u als therapeut!

Aan de rechterzijde vindt u een aanvraagformulier voor uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering en kijkt u ook even naar onze fantastische arbeidsongeschiktheidsverzekering. Schroomt u zich niet om te allen tijde contact op te nemen met ons kantoor in Amsterdam mocht u nog vragen hebben.

Nogmaals onze dank voor uw interesse en vertrouwen.

Edwin Helder B.Sc. (Ost.)                                       Josh Balen Cert. CII
Business Development Manager                              Commercial Director
Balens Europe Team, The Netherlands                      Balens Ltd.

Hoofdkantoor: Balens Ltd, Bridge House, Portland Road, Malvern, WR14 2TA, Groot-Brittannië