Divider
Error loading MacroEngine script (file: NewListDownloads.cshtml)

Geachte leden van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage,

Wij zijn zeer verheugd dat het bestuur & management van het NGS heeft besloten om onze diensten aan hun leden aan te bevelen. Met een persoonlijke noot, ik ben zo'n 25 jaar geleden zelf begonnen als sportmasseur en lid van het NGS wat uiteindelijk heeft geleid tot mijn carrière in osteopathie.

Wie zijn wij?

Balens is een gespecialiseerde assurantiemakelaar op het gebied van de complementaire & alternatieve geneeswijzen, welzijn en gezondheidszorg. Wij zijn een vooraanstaand, vierde-generatie familiebedrijf dat is gebouwd op stevige grondvesten en teruggaat naar 1950 en sinds die tijd is gegroeid tot zijn huidige omvang, voornamelijk via mond-tot-mondreclame.

Wij zijn vanaf de tijd waarin deze niet gemakkelijk te verkrijgen was, pioniers in de ontwikkeling van kwaliteitsdekking voor beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg, gespecialiseerd in complementaire therapeuten met speciale tarieven en zeer brede dekking. Wij hebben onze verzekeringen in dit specialisme gedurende meer dan 25 jaar ontwikkeld en verbeterd - vaak gekopieerd, nooit overtroffen!

Met meer dan 80.000 klanten, voornamelijk in Groot-Brittannië maar ook in Spanje, Ierland, Griekenland, Cyprus, Malta en Nederland en meer dan 55 medewerkers zijn wij een unieke makelaar op dit gebied. Sinds oktober 2014 hebben wij onze eerste buitenlandse vestiging geopend in Amsterdam aan de Prins Hendrikkade vanwege de groeiende markt in Nederland. Met een lijst van meer dan 4000 therapieën en een dekking die is geschreven door en vòòr de therapeut zijn wij ervan overtuigd dat wij veel kunnen betekenen voor de leden van het NGS. Wij bieden u expertise, advies, service en ondersteuning.

Uw basispakket geeft u de mogelijkheid voor dekking voor alle therapieёn in categorie 1 en 2, (zie aanvraagformulier).  Therapieën zoals Reiki, Bowen, Accupressuur, Shiatsu, Stoelmassage en vele andere kunnen zonder verhoging van premie en zonder kosten worden meeverzekerd zolang u de juiste kwalificatie heeft. In het pakket zit ook de rechtsbijstand die ongelimiteerd wordt vergoed, smaad & laster, verlies van documenten, het geven van onderwijs, productaansprakelijkheid, uitvoeren van eerste hulp en nog veel meer. Er is tevens geen eigen risico!

U kunt bij ons niet alleen terecht voor uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering maar ook voor uw praktijk inboedel, persoonlijke ongevallen en ziekteverzekering, kliniek, sportschool/fitness centra en opleidingsinstituut/school .. en meer. Simpelweg een volledig pakket gericht op u als masseur/therapeut!

Voor verdere informatie verwijzen wij u graag naar de bijlagen waarin u alles vindt wat u nodig hebt. 

Schroomt u zich niet om ten allen tijde contact op te nemen met ons kantoor in Amsterdam mocht u nog vragen hebben.

Nogmaals onze dank aan het NGS en wij verheugen ons op een langdurige samenwerking  met u allen.

Met vriendelijke groet,                                                           With kind regards,

Edwin Helder B.Sc. (Ost.)                                                       Josh Balen Cert. CII
Business Development Manager                                              Commercial Director
Balens Europe Team, The Netherlands                                     Balens Ltd.

Hoofdkantoor: Balens Ltd, Bridge House, Portland Road, Malvern, WR14 2TA, Groot-Brittannië